Piraten en Dino’s

Onze oudste ging afgelopen weekend voor het eerst naar een verjaardagsfeestje van een klasgenootje. En wat een fantastisch feest… het was namelijk een heus piratenfeest! Met alles erop en eraan! Van piratenhoeden, tot bootje varen en een echte piratenschat! Wat zou een kleuterjongen van vier zich nou nog meer kunnen wensen…?


Nou, dat weten wij wel! Want naast piraten, de politie, ambulances, brandweerwagens, superhelden en lego-ninja’s, zijn dino’s ook nog altijd favoriet. Wie wel eens de Engelstalige kinderzender JimJam opzet, kan daar de gezellige tekenfilmserie ‘Harry and Bucket Full of Dinosaurs’ voorbij zien komen. Die is hier ook nog steeds erg populair. Maar ja, de tv kan niet mee in bed, maar een boek gelukkig wel! Daarom kochten wij voor de jarige een ontzettend gaaf dino-boek; ‘Speuren In Het Dinobos,’ van Studio Stampij, uitgegeven bij Lantaarn. Zo gaaf, dat ik het met moeite uit handen van mijn zoons heb kunnen houden. Het boek is namelijk een echt speurboek over vijf kleine dino’s en hun aventuren in het dinobos. En om echt te kunnen speuren zit er een zaklamp bij! Geen echte, maar eentje van karton, die je achter de donkere speurvellen moet leggen. Zo “licht” je als het ware het dinobos met je zaklamp op.

We begrepen van de mamma van de jarige job, dat het dinoboek zeer in de smaak viel. Dus wij raden het van harte aan als verjaardagscadeau voor jongetjes van vier!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s